Завідувач кафедри
Кучер Маргарита Миколаївна
Кандидат економічних наук, доцент
- Контактний телефон кафедри: (056) 756-05-60
- Е-mail: umsf.tourism.grs@gmail.com, ritakucher@ukr.net
Викладає дисципліни економічного, управлінського та технічного спрямування. Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти ІІІ – ІV рівнів акредитації понад 30 років. Авторка понад 100 публікацій наукового та навчально-методичного характеру, у тому числі навчальних посібників, монографій, статей у фахових наукових виданнях України та зарубіжних виданнях тощо. Бере участь у підготовці та атестації науково-педагогічних кадрів. Виступала керівником та виконавцем науково-дослідних робіт. Виступає членкинею редакційних колегій двох наукових журналів. Здійснює наукове консультування підприємств, установ та організацій, які здійснюють діяльність у сфері туризму та готельно-ресторанної справи. Членкиня професійних та громадських об’єднань у сфері туризму та готельно-ресторанної справи.
- Положення про кафедру
- Звіт та План роботи кафедри на 2022-2023 н.р.
- Стан та перспективи розвитку кафедри 2022-2023 н.р.
- Рейтинг-лист кафедри 2022 р.

Кафедра є випусковою. Готує фахівців за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. З 2023 року здійснюється підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності «Туризм і рекреація» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
На випусковій кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи працюють доктори та кандидати наук, а також представники від роботодавців.
Перелік замовників та стейкголдерів освітнього процесу:
- державні структури, відомства, установи та їх підрозділи;
- підприємства готельного бізнесу;
- підприємства ресторанного бізнесу;
- підприємства туристичного бізнесу (туристичні компанії, туристичні агенства, туристичні оператори тощо);
- громадські організації;
- інші структури, які здійснюють діяльність у сфері обслуговування тощо.
Сторінка кафедри у мережі Facebook
Контакти: м. Дніпро, вул. В.Вернадського, 2/4, н.к. №1, каб. № 143, 306, 307
тел. (056) 756-05-60, (097) 261-82-96, (050) 021-04-05
E-mail: umsf.tourism.grs@gmail.com, ritakucher@ukr.net
Новини кафедри

ВІДВІДУВАННЯ МАЙБУТНІМИ ФАХІВЦЯМИ З ТУРИЗМУ І ГОСТИННОСТІ КРАФТОВОЇ ПИВОВАРНІ MOVA BREWING CO

ЕКСКУРСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ ВОСЕНИ 2023 Р.

Знайомство з новою платформою міжнародної компанії ТВО для бронювання туристичних послуг.

МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ФАХІВЦІВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ УМСФ У ХАКАТОНІ З ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ

НАВЧАЛЬНО-ДІЛОВА ЗУСТРІЧ В УМСФ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРОМ У СФЕРІ ТУРИЗМУ

МАЙБУТНІ ФАХІВЦІ У СФЕРІ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ ВІДВІДАЛИ ЗАКЛАД СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ

УРОЧИСТА ПОСВЯТА У ТУРИСТИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242 «ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ»

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД ВИДАТНОГО МАЙСТРА СТВОРЕННЯ СКУЛЬПТУР З ОВОЧІВ ТА ФРУКТІВ

ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФОРМУЮТЬ ІНДИВІДУАЛЬНУ ОСВІТНЮ ТРАЄКТОРІЮ

ПРОДОВЖУЄМО ЗУСТРІЧІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПРОФЕСІОНАЛАМИ-ПРАКТИКАМИ У СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ

ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЕМ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ КАНАДИ

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У НАУКОВО-КОМУНІКАТИВНОМУ ЗАХОДІ

Зустріч із стейкголдером – начальником технологічного відділу мережі піцерій «Mamamia!» Сабіровим Олександром Володимировичем

МАЙСТЕР-КЛАС З ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ ВІД ПРЕЗИДЕНТА АСОЦІАЦІЇ UCM-ITALY ПАНА ПАОЛО БРЕШІА

Зустріч з прес-секретарем Регіональної філії "Придніпровська залізниця" АТ "Укрзалізниця" Іриною Козловою

ПРОДОВЖУЄМО AКТИВНО РОЗВИВAТИ СТУДЕНТСЬКУ НAУКУ

ПОСИЛЮЄМО НAВИЧКИ МAЙБУТНІХ ФAХІВЦІВ З ТУРИЗМУ

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ У КУЛІНАРНІЙ ВИСТАВЦІ-ПРЕЗЕНТАЦІЇ

ВІДВІДУВАННЯ КОМПЛЕКСУ ЗАМІСЬКОГО ВІДПОЧИНКУ

ПРОДОВЖУЄМО ВІДВІДУВAННЯ ЗAХОДІВ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРAВИ

ПУБЛІЧНА ТА КУЛЬТУРНА ДИПЛОМАТІЯ

СТРАТЕГІЯ ЗАПУСКУ РЕКЛАМИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

РЕКЛАМНИЙ БІЗНЕС В УМОВАХ ВІЙНИ

РЕСТОРАНИ У ЧАС ВІЙНИ

ВІДВІДУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ В ДНІПРОВСЬКОМУ РЕГІОНІ

ДІЛОВА ФАХОВА ЕКСКУРСІЯ ДО ЕКОЛОГІЧНОЇ ФЕРМИ SOKOLOVO FOOD FOREST

ЗА ПРАКТИЧНИМ ДОСВІДОМ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «OSTROV RIVER CLUB»

РОБОТА ГОТЕЛЮ ПІД ЧАС ВІЙНИ

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У КОНФЕРЕНЦІЇ

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ВЧОРА, СЬОГОДНІ, ЗАВТРА

ДІЯЛЬНІСТЬ ЗМІ В УМОВАХ ВІЙНИ: ОСНОВИ ТА НАПРЯМКИ РОБОТИ В УКРАЇНІ

УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ «КАРʼЄРА У ГОТЕЛЬНОМУ І ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ : СЕКРЕТИ УСПІХУ»
.jpg)
МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

ЗУСТРІЧ ІЗ КЕРІВНИКАМИ RІВАS HOTELS

ПЕРСПЕКТИВИ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ

КРЕАТИВНІСТЬ В РЕКЛАМІ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ВІД ФАХОВИХ ПРАКТИКІВ

УКРАЇНСЬКЕ КРАЄЗНАВСТВО НА СЛУЖБІ ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСУ: ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ТА МЕДІЙНИЙ АСПЕКТИ. ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ

ПРОДАЖІ ЗІ 100% КОНВЕРСІЄЮ

СЛОВАЧЧИНА ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ГРОМАДЯН В УМОВАХ ВІЙНИ

ПЕРШОЧЕРГОВІ КРОКИ ЩОДО ВІДНОВЛЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ МИТНОЇ СЛУЖБИ

ФОРМУВАННЯ МЕНЮ У ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

АВТОБУСНІ ТУРИ, ЯК ЗАКОХАТИ ТУРИСТА І ВСЕ ВСТИГНУТИ

РОЛЬ ТА МІСЦЕ ТУРИЗМУ ПІД ЧАС КОНФЛІКТІВ ТА ВОЄН

РОБОТА ГІДА У ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС: ПРАКТИЧНІ ПОРАДИ НАПИСАННЯ ТЕКСТУ ЕКСКУРСОВОДА

КРАЇНОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ГРУЗІЇ, ГРЕЦІЇ ТА ТУРЕЧЧИНИ

Інноваційні трансформації ресторанного бізнесу в сучасних умовах

ОСОБЛИВОСТІ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ, СММ ТА ОСОБИСТИЙ БРЕНД В СОЦМЕРЕЖАХ

МИСТЕЦТВО КОРЕЙСЬКОЇ КУХНІ В УМСФ
