ПОСИЛЮЄМО НAВИЧКИ МAЙБУТНІХ ФAХІВЦІВ З ТУРИЗМУ

Здобувачі вищої освіти Університету митної справи та фінансів спеціальності 242 «Туризм» у супроводі викладачів профільної кафедри долучились до зaходів:

1) відвідали ексклюзивну екскурсію оригінальною та актуальною виставкою "Укриття. Маріуполь", розгорнутою у підвальному приміщенні будівлі Музею історії Дніпра. Група учасників (відвідувачів) екскурсії формувалась виключно за запрошеннями. Три запрошення отримав і наш Університет. На виставці було представлено оригінальні експонати, багато з яких шляхом відповідних інсталяцій було оформлено на контрасті - "до" і "після" вторгнення ворожих сил у місто Маріуполь. У цілому, на виставці представлялись роботи багатьох фотографів, які закарбували місто Маріуполь у різні моменти його життя. На окремій локації експонувався авторський проєкт «Укриття. Діана Берг. Маріуполь». Наші здобувачі вищої освіти отримали нові знання та значне посилення патріотичних почуттів, відзначили професійність роботи гіда та фаховість і оригінальність оформлення тимчасової музейної експозиції.

2) приєднались до онлайн-вебінару про soft-skills («Комунікація від А до Я»). Рівень успіху вже давно перестав залежати тільки від того, наскільки добре ви виконуєте свої безпосередні обов'язки. Щоб бути компетентним фахівцем, треба розвивати Soft-Skills, так звані «м'які навички». Під час онлайн-зустрічі здобувачі вищої освіти покращували свої навички комунікації, адже це саме ті навички, що входять у ТОП-10 навичок, якими повинен володіти працівник майбутнього. 

3) приєднались до онлайн-зустрічі з очільницею управління туризму і промоцій КМДА Мариною Радовою. Обговорили "Як виглядатиме туризм завтрашнього дня". 

4) приєднались до форуму «Креативна Україна», присвяченого темі, яка стосується ролі креативних індустрій та культури України в сучасних реаліях. Культурна спадщина, представлена в туристичному просторі країни широкому загалу, не просто генерує конструювання національного історичного наративу, а бере участь в утвердженні історичних схем. Не випадково у багатьох країнах світу виховання громадянської ідентичності ґрунтується на освіті спадщиною (heritage education), що стає можливим через ознайомлення з музейними експозиціями, місцями пам'яті, національними екскурсійними маршрутами.

          Дякуємо за запрошення і важливі практичні поради під час зaходів.