Завідувач кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки
Луценко Ірина Миколаївна
доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, майстер спорту України
Е-Mail: irinaucf@gmail.com

Image

Кафедра фізичного виховання була заснована у 1997 році у складі Академії митної служби України, на правовому факультеті під керівництвом доцента Мельниченко Анатолія Петровича.

З 1998 по 2006 роки кафедра була підрозділом факультету організації та технології митного контролю, під керівництвом (з 2000 р.) Барабаша Миколи Олексійовича.

З 2007 року кафедра змінює назву на кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки факультету інформаційних та транспортних систем, керівник – Любимов Володимир Андрійович.

У зв’язку з реорганізацією навчального закладу у 2014 році кафедра була у складі УМСФ Інститут «Митна академія», у 2015 році УМСФ ННІ «Митна академія», УМСФ ННІ «Фінансова академія», з червня 2018 року Університету митної справи та фінансів.

З вересня 2016 року кафедра без зміни назви входить до складу фінансового факультету під керівництвом Нестеренка Олександра Миколайовича. З вересня 2019 року завідувача кафедри Луценко Ірина Миколаївна, доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту.

Освітня діяльність

Кафедра забезпечує організацію і проведення освітнього процесу з дисциплін «Фізичне виховання (спецпідготовка)», «Основи вогневої підготовки».

 

З 2022 року на кафедрі відкрито випускову спеціальність Стандарту вищої освіти України, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський),  галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 017 «Фізична культура і спорт», освітньо-професійна програма «Фізична культура і спорт; спортивно-військова підготовка».

 

Спортивно-масова та оздоровча робота проводиться зі студентами та співробітниками університету. Працюють спортивні секції для студентів, які мають відповідний рівень спортивної кваліфікації не нижче 1 дорослого розряду, та оздоровчі секції (абонементні групи) для студентів-аматорів з наступних видів спорту: баскетбол, волейбол, футбол, плавання, легка атлетика, теніс настільний, бадмінтон, шахи, рукопашний бій, естетична гімнастика, черлідинг, атлетична гімнастика (тренажерний зал).

Спортивна база Університету в своєму арсеналі має 25-ти метровий плавальний басейн, стрілецький тир, 3 зали для ігрових видів спорту, 2 тренажерні зали, 3 зали боротьби.

Наші партнери

Client 1

Новини кафедри