ПРОДОВЖУЄМО ВІДВІДУВAННЯ ЗAХОДІВ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРAВИ

Здобувачі вищої освіти Університету митної справи та фінансів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у супроводі викладачів профільної кафедри долучились до зaходів у сфері готельно-ресторанної спрaви:

  1. до круглого столу за участі експертів ринку HoReCa. Темa дискусії: «Технологічні зміни у процесах індустрії гостинності». Говорили про допрацьований продукт в індустрії гостинності, про зміни, які пережила HoReCa з початку повномасштабного вторгнення, та реалії роботи під час війни, про ресторанний ринок під час війни, про види сучасного фуд-бізнесу тощо.
  2. до практично-наукової конференції «Інструменти Hotel Matrix для готелю». Говорили про інструменти HotelMatrix, які допомагають аналізувати ринок, порівнювати показники готелю з показниками конкурентів і, на підставі отриманих даних, визначати подальшу стратегію розвитку. 
  3. до гостьової онлайн-лекції «Основи пароконвектоматів: їх функції та роль на кухні закладів ресторанного господарства».  Спікер лекції — бренд-шеф компанії Маресто Сергій Пастух, який навчає кухарів працювати з професійним обладнанням. 
  4. до зустрічі із стейкхолдером, фахівцем у сфері готельно-ресторанного бізнесу Тетяною Незвещук-Когут. Тема зустрічі: «Охорона праці та безпека життєдіяльності нa підприємствах готельного бізнесу». Пані Тетяна розповіла про систему безпеки готелів та велику кількість її компонентів. Також обговорили можливі інструкції щодо повітряної тривоги у готелях та як правильно вести себе персоналу. 
  5. до вебінару на актуальну тему: «Кліматична стратегія закладів гостинності. Реалії та перспективи в Україні», як підсумкової події у рамках реалізації проєкту «Впровадження принципів Zero Waste в готельно-ресторанному бізнесі України для його адаптації до вимог Паризької кліматичної угоди в умовах російського вторгнення». Учасники вебінару змогли дізнатися багато нового та корисного з питань екологізації діяльності закладів готельно-ресторанного господарства та адаптації їх до кліматичних змін, а також ознайомитися з досвідом відповідних інноваційних упроваджень декількома конкретними закладами міста Львова, зокрема такими, як Premier Hotel Dnister, Sustainable Coctail bar «Sino Experimental», ресторан мексиканської кухні Taco Taco taqueria та ін. Усі учасники отримали відповідні сертифікати. 

        Здобуті знання та досвід обов’язково будемо використовувати як в освітній діяльності, так і безпосередньо на практиці.

        Ми щиро вдячні організаторам усіх зaходів за запрошення та сподіваємось на співпрацю!