ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ВЧОРА, СЬОГОДНІ, ЗАВТРА

3 листопада 2022 року для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" УМСФ і, перш за все першокурсників у межах вивчення курсу "Вступ до спеціальності з основами наукових досліджень та академічної доброчесності" була проведена онлайн зустріч із Булах Оленою Володимирівною! Булах Олена Володимирівна – фахівець із великим досвідом роботи у готельно-ресторанній справі та голова Асоціації рестораторів та готельєрів м. Дніпра провела зустріч на тему «Готельно-ресторанний бізнес: вчора, сьогодні, завтра».

На онлайн зустрічі були розглянуті наступні питання:

  1. Готельно-ресторанний бізнес-основа сфери обслуговування та гостинності.
  2. Ресторани та готелі в умовах війни: питання, умови, реальність.
  3. Готельно-ресторанний бізнес як один із напрямків у кейсі з відновлення та розвитку України після війни.

За допомогою проведеної зустрічі студенти тепер здатні формувати та реалізовувати ефективні зовнішні та внутрішні комунікації на підприємствах сфери гостинності та використовувати навички взаємодії.

Онлайн-спілкування було наповнене щирістю і невимушеністю, адже говорили також і про наболіле, про важливе, про допомогу один одному, про перемогу, яку всі з нетерпінням очікують та наближають, кожен своїми вміннями та можливостями.

Це була важлива, цікава розмова з сучасною, прогресивною, мудрою, креативною людиною та справжнім ювеліром в індустрії гостинності!

Дуже вдячні Олені Булах за проведену зустріч та будемо неодмінно чекати нових!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!