СЛОВАЧЧИНА ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ГРОМАДЯН В УМОВАХ ВІЙНИ

13 травня 2022 року відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Міжнародні економічні відносини», а також викладачів, із власницею туристичної агенції «Select Travel Agency» Аліною Луценко, яка має 14-річний досвід роботи в сфері міжнародного туризму та гостинності. Тема зустрічі – «Словаччина для українських громадян в умовах війни».

Спікер розповіла про наявні туристсько-рекреаційні ресурси Словаччини (природні, історико-культурні, інфраструктурні) та популярні туристичні атракції, особливості менталітету місцевого населення, цінову політику на товари й послуги.

Детально було обговорено політику країни щодо надання медичного страхування та освіти для українців, можливостей працевлаштування та наявного соціального забезпечення.

Пані Аліна звернула увагу здобувачів на розвиток туристичного бізнесу та готельно-ресторанної сфери в Словаччині, особливості внутрішнього та міжнародного туризму.

Окрему увагу було приділено відкриттю власного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу на території Словаччини для українців та наголошено на важливості вивчення декількох іноземних мов.

Доповідь викликала велику зацікавленість аудиторії, численні запитання та обговорення.

Ми щиро дякуємо пані Аліні та виражаємо надію на подальшу співпрацю!