МАЙСТЕР-КЛАС ВІД ВИДАТНОГО МАЙСТРА СТВОРЕННЯ СКУЛЬПТУР З ОВОЧІВ ТА ФРУКТІВ

Знаковим заходом на Благодійному ярмарку-2023 був майстер-клас від Віталія Васильовича Лапінського, видатного майстра карвінгу та визнаного шеф-кухаря!

Віталій Васильович Лапінський - це особистість, яка принесла славу Україні в галузі кулінарного мистецтва та карвінгу. Він має численні визнання та нагороди, серед яких бронзова медаль Чемпіонату світу по кулінарному мистецтву, золота медаль Чемпіонату світу по карвінгу та багато інших.

Майстер-клас Віталія Васильовича був не лише нагодою дізнатися більше про кар'єру та досягнення видатного фахівця, але і можливістю побачити його майстерність на власні очі. Він розповів про секрети кулінарної майстерності, показав та навчив основам карвінгу - вражаючого мистецтва різьблення по овочах і фруктах.

Благодійний захід став важливою подією для всіх присутніх, які мали можливість відчути магію кулінарного мистецтва та познайомитися із секретами створення неймовірних кулінарних шедеврів.

Ми щиро вдячні пану Віталію за те, що він надав нашій університетській спільноті можливість вивчати і відкривати для себе кулінарне мистецтво та творчість.

Завдяки таким заходам студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа отримують незабутні враження, надихаючий досвід і розширюють свій кругозір.