ЗУСТРІЧ З ШЕФ-БАРМЕНОМ РЕСТОРАНУ «РЕПОРТЕР»

В Університеті митної справи та фінансів відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з шеф-барменом ресторану «Репортер» Максимом Кіяшко.

Фахівець-практик розповів про особливості організації барної справи на сучасному ринку ресторанних послуг, поділився досвідом приготування і створення нових різновидів напоїв та власними новаторськими підходами до змішування їх певних компонентів. Спікер також акцентував увагу на важливості набуття теоретичних і практичних знань у галузі харчової хімії, економіки, бізнес-планування та інших компонент освітньої програми, які надають можливість створення нових смакових якостей продуктів та забезпечують розширення і розвиток бізнесу, що підтвердив прикладами з власного досвіду та досвіду роботи конкретних ресторанних підприємств м. Дніпро.

Під час зустрічі здобувачі отримали корисні знання та поради щодо організації робочого місця бармена, ознайомилися з правилами розташування устаткування та інвентарю, способами роботи, що забезпечують раціональне використання площі за барною стійкою та дозволяють удосконалити процес і якість обслуговування гостей.

Здобувачі вищої освіти взяли активну участь у дискусії, в якій обговорювалися питання про основні вимоги, що ставляться до працівників ресторанного бізнесу, принципи формування штату бару, специфіку роботи ресторану «Репортер», умови працевлаштування.

Дякуємо за співпрацю!