ПРОДОВЖУЄМО ЗУСТРІЧІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ПРОФЕСІОНАЛАМИ-ПРАКТИКАМИ У СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ

24 квітня 2023 р. відбулась зустріч здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» із стейкголдером, експертом з сервісу та комунікації, сертифікованим бізнес-тренером, засновником Smart Education Hotel School Олександром Чорним. Тема зустрічі: «Сервісна стратегія закладу гостинності». Спікер розповів про стандарти сервісу, зовнішнього вигляду персоналу, заборонені фрази та теми у спілкуванні з гостем, правила сервісного спілкування із гостями, правила роботи із відгуками та запереченнями та багато практичних кейсів. Зустріч була дуже цікавою та корисною для здобувачів вищої освіти, які отримали нові знання та досвід від стейкхолдера. Щиро дякуємо пану Олександру за важливі практичні знання і можливість поринути у професійне середовище під час розгляду кейсів. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

25 квітня 2023 року здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Туризм» мали цікавий практикум від розробника CRM-системи «All-Inclusive» Олега Полудненка. CRM-система «All-Inclusive» – дуже зручний і потужний інструмент для розвитку і автоматизації роботи туристичного підприємства від українських розробників. Це зручне рішення ведення туристичного бізнесу в нових реаліях, що допомагають працювати з клієнтами, складати пропозиції, здійснювати інші етапи туроперейтингового циклу, контролювати продажі, застосовувати програми лояльності та інші маркетингові інструменти, вести документообіг, займатися аналітикою та виконувати інші функції. Спікер навчив здобувачів вищої освіти робити підбірки турів з гарним оформленням, показав як інтегрована система на сайтах туристичних операторів, які інструменти відслідковуються в цій системі для взаємодії з клієнтами, як система допомагає відстежувати продажі та виконання цілей продажу. Особливу увагу приділили питанню безпеки даних в системі. Загалом, зустріч відбулася у форматі динамічного спілкування з фахівцем-практиком щодо особливостей і специфіки роботи програмного продукту і його застосуванні на практиці здобувачами вищої освіти. Дякуємо розробникам за можливості практико-орієнтованого навчання завдяки використанню у освітньому процесі здобувачів вищої освіти однієї з провідних українських CRM-систем «All-Inclusive», що дозволяє набути нові знання та підвищити їх конкурентоспроможність на ринку праці. Щиро дякуємо за плідну співпрацю!

27 квітня 2023 року відбулась зустріч здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» та викладачів зі співвласником ТОВ «Туристична компанія «Менестіс», представником ГО «Міжнародна академія інформатики», координатором міжнародних програм стажування, навчання, менеджером міжнародних проєктів Юлією Костинець. Тема зустрічі: «Тенденції світової індустрії гостинності в 2023 році. Особливості міжнародних стажувань». За останні декілька років готельний бізнес багато пережив: локдауни, війну та блекаути. Безумовно, все це вплинуло на сервіс, побудову комунікації з гостями та операційні процедури. Тим часом змінювалися й цінності клієнтів. Щороку, у відповідь на зовнішні чинники, на ринку гостинності з’являються нові тенденції. І останній рік не став виключенням, привносячи трансформації в готельний сервіс. Спікерка з цікавістю розповіла про трансформацію туристичного та готельного бізнесу в Україні під час війни. Зокрема, говорили про важливість і актуальність сучасних інформаційних технологій та їх інтеграцію у бізнесі. Під час зустрічі стейкхолдер у форматі онлайн-стріму ознайомила учасників з сучасним модерновим готелем Holiday Inn у Варшаві. Також під час зустрічі велику зацікавленість серед здобувачів вищої освіти викликала тема міжнародних стажувань. Ціллю стажувань є набуття здобувачами вищої освіти професійних знань і навичок обслуговування туристів готельно-ресторанних та курортних комплексів, опанування інноваційними технологіями сервісу, ознайомлення з веденням бізнесу на світовому ринку, вдосконалення рівня володіння іноземними мовами. Дякуємо Юлії Володимирівні за співучасть в освітньому процесі та сподіваємось на подальшу співпрацю!