ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ ТА СТАРШОКЛАСНИКІВ ЛІЦЕЮ №1, ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ № 2 ТА ЛІЦЕЮ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ

В Університеті митної справи та фінансів відбувся черговий екскурсійний сет. Для оглядових екскурсій були запрошені випускники Ліцею №1, середньої загальноосвітньої школи № 2 Дніпровської міської ради та старшокласники Ліцею сучасної освіти міста Дніпро.

Університет митної справи та фінансів має сталі традиції гостинності та екскурсійної діяльності, які забезпечують, насамперед, фахівці профільної кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу, доцент Горб  К.М., визнаний гід та екскурсовод та доцент кафедри Гапоненко С.О.

Протягом екскурсії музеєм та експозиціями Університету митної справи та фінансів екскурсанти мали змогу ознайомитись із нашими, вже традиційними експозиціями, які, наприклад, пов’язані з унікальними  спеціальностями Університету митної справи та фінансів, а саме: 5 залів присвячених історії та сучасності митної справи в Україні, розвитку грошей та фінансів у монетах, банкноти світу. Також широким колом була представлена культурна спадщина: від експозиції «Петриківського розпису» до колекцій картин сучасних митців.

Університет митної справи та фінансів гостинно відкриває свої двері для всіх бажаючих залучитися до культурного життя нашої спільноти!