НАВЧАЛЬНО-ДІЛОВА ЗУСТРІЧ В УМСФ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРОМ У СФЕРІ ТУРИЗМУ

17 жовтня 2023 р. відбулась очна навчально-ділова зустріч викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і студентів 1 курсу нашого університету, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», зі стейкголдером, нашою гостею з Харкова, власницею туристичного агентства «Travel me» Світланою Стрілковою.

 Перебуваючи у справах у Дніпрі, пані Світлана завітала з діловим візитом до нашого університету. Ділова розмова та бесіда зі здобувачами та викладачами пройшла в аудиторії українсько-італійського центру, створеного за допомогою наших партнерів з Італії, що спеціалізуються саме на послугах у сфері гостинності, – Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я та UCM-Italy. Під час зустрічі активно обговорювались актуальні питання туроперейтингу, туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в сучасних складних для України умовах. Пані Світлана розповіла про становлення власної кар’єри в туризмі та про створення власного турагентства, про проблеми роботи з клієнтами та туристами, а також з партнерами – готелями, транспортними компаніями тощо, ілюструючи конкретними випадками проблемних ситуацій із власного практичного досвіду. На численні запитання, які виникали у слухачів, було отримано фахові та вичерпні відповіді. Після зустрічі для пані Світлани було проведено оглядову екскурсію основними експозиціями головного корпусу УМСФ. Екскурсію провів доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, член Всеукраїнської асоціації гідів Костянтин Горб.

Ми щиро вдячні нашій гості, стейкголдеру Світлані Стрілковій за візит та продуктивний навчально-діловий захід, та сподіваємось на подальшу співпрацю.