ВІДВІДУВАННЯ МАЙБУТНІМИ ФАХІВЦЯМИ З ТУРИЗМУ І ГОСТИННОСТІ КРАФТОВОЇ ПИВОВАРНІ MOVA BREWING CO

16 листопада 2023 р. група студентів першого курсу УМСФ спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» у супроводі двох викладачів профільної кафедри з навчально-діловою метою відвідала надзвичайно цікаве, у тому числі й з позицій туризму та гостинності, сучасне підприємство – крафтову пивоварню MOVA brewing co. із достатньо оригінальним, і при тому надзвичайно ефективним просторовим поєднанням виробничого, офісного та сервісного функціональних комплексів.

Керівник відділу продажів Денис Полюхов детально ознайомив наших студентів із повним циклом виробництва пива та інших напоїв, за яким можна було спостерігати наочно безпосередньо з офісного приміщення, а також із сучасною демократичною системою менеджменту на підприємстві, із виробничими та торгівельними зв’язками з іншими підприємствами, у т. ч. ресторанного господарства, у загальних рисах охарактеризував зовнішньоекономічну, у т. ч. експортну діяльність, а також ознайомив із інженерними та дизайнерськими особливостями побудови такої великої багатофункціональної споруди з прилеглим простором.

Значну увагу було приділено сучасним креативним підходам до обслуговування відвідувачів у власному ресторані та у зонах відпочинку, організації екскурсійної діяльності з дегустаційними програмами для груп відвідувачів на постійній основі, у т. ч. і через туристичні компанії, зокрема, студентів було ознайомлено із усіма експозиціями музею історії пива Дніпра. Не залишився поза увагою і досвід підприємства в організації у нашому місті пивних фестивалів, різноманітних просвітницьких, у т. ч. лекційних заходів, тощо. В цілому ця навчально-виробнича екскурсія викликала у всіх наших відвідувачів надзвичайний інтерес, численні запитання, на які було отримано вичерпні фахові відповіді. Ми дякуємо крафтовій пивоварні MOVA brewing co., і нашому гіду Денису зокрема, за приділений час та увагу, долучення до навчального процесу підготовки кваліфікованих фахівців з туризму та гостинності, і сподіваємось на подальшу співпрацю.