ПРОДОВЖУЄМО КУЛІНАРНІ МАЙСТЕР-КЛАСИ ВІД ПОСТІЙНИХ ПАРТНЕРІВ АСОЦІАЦІЇ U.C.M. – ITALY «СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКИЙ СОЮЗ ШЕФ-КУХАРІВ – ITALY» В УНІВЕРСИТЕТІ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ

Італія подарувала світу безліч неймовірно смачних та різноманітних страв. Мільйони людей починають день з чашки кави еспресо, готують на обід спагеті, замовляють піцу. Для самих італійців їжа – це свято життя, а не мистецтво кухаря. За трапезою вони можуть поводити години, насолоджуючись кожною стравою. З року в рік створюються нові рецептури італійських страв, тому не представляється можливим перерахувати їх всі. Список буде настільки великим, що для нього не вистачить місця на одному аркуші паперу.

А на разі: 15.12.2021 представники асоціації U.C.M. навчили здобувачів вищої освіти УМСФ готувати пасту ручної роботи кавателі з креветками та цукіні, а також папоша з помідором, базиліком та оливковою олією. Особливий акцент навчання студентів Університету митної справи та фінансів, що здобувають вищу освіту за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» та освітньо-професійною програмою «Туризм», – занурення у практику.

Дотримуючись усіх протиепідемічних правил, здобувачі вищої освіти, які мають COVID-сертифікати, на базі навчальної лабораторії туризму та готельно-ресторанної справи Університету митної справи та фінансів, із задоволенням опановували кулінарне мистецтво, передові технології створення ресторанних італійських страв!