ФОРМУВАННЯ МЕНЮ У ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

04 травня 2022 року в рамках дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства» здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» факультету інноваційних технологій Університету митної справи та фінансів доєдналися до прямого ефіру на тему «Формування меню» з виконавчим директором Ribas Hotels Андрієм Маренчуком та керуючим партнером компанії Restetika спільно з Ribas Hotels Андрієм Магалецьким.

Андрій Магалецький має практичний досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі вже 21 рік.

Під час ефіру Андрій Магалецький поділився зі здобувачами вищої освіти власним досвідом і лайф-хаками щодо створення меню відповідно сучасних трендів на підприємствах ресторанного господарства, розповів про ціноутворення, а також – про методи аналізу. Наприкінці зустрічі здобувачі вищої освіти мали змогу поспілкуватися зі спікером, задати питання.

Світова пандемія, локдауни та воєнний стан — усі ці фактори змінювали ресторанні тенденції та харчові звички впродовж останніх років. Новий 2022 рік не став винятком і лише поглиблює нововведення на глобальному та локальному ринках.

Вдячні спікерам за дуже змістовну, цікаву зустріч! Сподіваємось на подальше співробітництво!