УЧНІ ВИПУСКНИХ КЛАСІВ ДНІПРОВСЬКОГО ЛІЦЕЮ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УМСФ

У нашому університеті відбувся цікавий екскурсійно-профорієнтаційний захід. До нас завітали учні випускних класів Дніпровського ліцею інформаційних технологій Дніпровської міської ради, разом із супроводжуючими вчителями.

Під час оглядової екскурсії головним корпусом УМСФ відвідувачі ознайомились із основними елементами інфраструктури університету, а також із наявними музейно-виставковими експозиціями художньої, митної (включно з усіма 5-ма залами музею митної справи) та валютної тематики, відвідали аудиторії українсько-бразильського та українсько-азербайджанського міжнародних центрів і Закарпатської митниці, отримавши незабутні позитивні враження від побаченого і почутого. Екскурсію провів доцент кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу, член Всеукраїнської асоціації гідів Констянтин Горб.

Після екскурсії в аудиторії українсько-італійського центру відбулась предметна профорієнтаційна зустріч наших потенційних абітурієнтів з деканом факультету інноваційних технологій Максимом Корнєєвим та заступником декана Оленою Вишнікіною.

Під час зустрічі учні детально ознайомились із особливостями навчання на усіх спеціальностях УМСФ та були запрошені на найближчі Дні відкритих дверей в університеті. На всі численні запитання учнів та їх вчителів було отримано вичерпні фахові відповіді.

Сподіваємось, що захід, який відбувся, позитивно вплине як на загальний та туристичний імідж університету, так і на набір вступників на навчання у 2024 році.