ВІДВІДУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ В ДНІПРОВСЬКОМУ РЕГІОНІ

Здобувачі вищої освіти 1 курсу Університету митної справи та фінансів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм», у супроводі двох викладачів, з метою набуття фахових навичок у наданні та споживанні послуг у сфері гостинності відвідали один із найбільш популярних останнім часом об’єктів туризму та гостинності в Дніпровському регіоні – екоферму-сироварню «Зелений Гай». 

Під час відвідування здобувачі вищої освіти ознайомились із загальною ідеєю створення закладу, історією його розбудови, функціями та спектром послуг, основні з яких самі змогли отримати та оцінити. Зокрема, з величезним задоволенням та захопленням було сприйнято нашими здобувачами вищої освіти відвідану екскурсію до самої ферми, що супроводжувалась окремими квестами та вікторинами. Не менш цікавою та практично значущою виявилась і проведена дегустація сирів, що виробляються та реалізуються в закладі. Також група відвідала оригінально оформлену пляжно-відпочинкову зону, з унікальним об’єктом розміщення відпочивальників на ночівлю – глемпінговим наметом у вигляді «шатра-вігваму» в індіанському стилі. Важливим було й ознайомлення з роботою кафе і сувенірного магазину. Приємна осіння погода при тому сприяла формуванню позитивних емоцій, гарного настрою, тимчасовому відволіканню від гострих проблем сьогодення. 

Ми щиро вдячні партнеру нашого університету екофермі-сироварні «Зелений гай» та гіду Анастасії за теплий прийом та цікаву фахову екскурсію. 

Сподіваємось на продовження співпраці!