Кафедра публічного управління та митного адміністрування у тісній співпраці з Науковим центром інноваційних досліджень та міжнародною науковою спільнотою продовжує обговорення актуальних проблем сьогодення

12 листопада 2022 року в м. Таллінн, Естонія відбулася ІІ Міжнародна конференція з питань взаємовідносин між державою та бізнесом, організатором якої виступив Науковий центр інноваційних досліджень (Scientific Center of Innovative Researches OÜ) (м. Таллінн, Естонія) та співорганізатором – Університет митної справи та фінансів.

Метою конференції стало обговорення актуальних питань теорії та практики державного управління, менеджменту, бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту, економіки та фінансів на рівні держави та місцевого самоврядування, а також окремих підприємств.

Представники кафедри публічного управління та митного адміністрування – викладачі, аспіранти, випускники та студенти взяли активну участь в роботі конференції за такими тематичними напрямами, як: загальні принципи та практика державного управління; показники діяльності державних і приватних підприємств: менеджмент, бухгалтерський облік, оподаткування, аудит, економіка і фінанси; проблеми та перспективи реформування державного управління: правові аспекти.

Слід відзначити надзвичайно цікаві доповіді наших колег з Турції, Індії, Йордану – професора Сандіп Кумар Гупта (Sandeep Kumar Gupta) з AMET Business School (AMET University, Chennai, India); професора Ресіп Юсела (Recep Yucel) з Faculty of Economics & Administrative Sciences (Kırıkkale Universıty, Kırıkkale, Turkey); професора Себнем Юсел (Şebnem Yücel) з Faculty of Health Sciences, Healthcare Management (Selcuk University, Konya, Turkey); асистента професора Хішам Йадалла Мансур Шакатре (Hisham Jadallah Mansour Shakhatreh) з Faculty of Law, (Jadara University, Jordan), доктора Ражива Ратана (Rajiv Ratan) з RBS Management Technical Campus (Agra, India) та інші.

Цікаву доповідь, присвячену викликам та шляхам розвитку місцевого самоврядування в Україні в період воєнного стану (LOCAL SELF-GOVERNMENT IN UKRAINE DURING MARTIAL LAW: NEW CHALLENGES AND WAYS OF DEVELOPMENT) було представлено доцентом кафедри публічного управління та митного адміністрування, Тинкован Оксаною.

Окрему подяку хочемо висловити організаторам за проведення воркшопу за темою «Вплив емоційного інтелекту на відносини бізнесу та влади» бізнес-тренеркою з Ізраїлю Іреною Співак (Irena Spivak), за розвиток важливих та корисних навичок для дослідників в умовах військових дій. Дякуємо за співпрацю! Сподіваємось на нові цікаві заходи!