Перші результати впровадження курсу митного права ЄС в УМСФ

У липні група викладачів Університету взяла участь у п'ятиденному курсі з митного права ЄС. Підтримка з боку Центру митної справи та акцизних досліджень (CCES) включала доступ до матеріалів курсу з митного права ЄС, використання спеціалізованого веб-інструменту навігації та допомогу УМСФ в адаптації матеріалів до специфіки та вимог України.

Протягом першого семестру учасники курсу впроваджували матеріали курсу в навчальний процес Університету.

Перші результати впровадження були представлені на зустрічі 14 березня. Професор Девід Віддоусон, керівник школи Центру митних та акцизних досліджень (CCES) Університету Чарльза Стурта та президент Міжнародної мережі митних університетів, д-р Михайло Кашубський, керівник Секретаріату INCU (Міжнародної мережі митних університетів) та Крістофер Лоусон, ад'юнкт-лектор Центру митних та акцизних досліджень Університету Чарльза Стурта, обговорили специфіку та проблеми, з якими стикаються викладачі Університету протягом першого семестру впровадження курсу.

Викладачі попросили надати їм додаткові матеріали з митного права ЄС і отримали їх.

Університет цінує підтримку, надану Центром митних та акцизних досліджень, і пишається тим, що є членом Міжнародної мережі митних університетів саме завдяки Центру митної справи та акцизних досліджень (CCES)!