У добру путь, шановні випускники!

14 березня 2024 року в Університеті митної справи та фінансів відбувся урочистий захід, присвячений врученню дипломів випускникам-магістрам фінансового факультету та факультету управління.

Дипломованих магістрів із врученням Почесних грамот і дипломів з відзнакою щиро привітали ректор Університету, академік Академії політичних наук Дмитро Бочаров та голова вченої ради, заслуженой діяч науки і техніки України, професор, Почесний громадянин м. Дніпро Віктор Ченцов.

 Представники стейкхолдерів Університету: директор Правобережного відділення Приватбанку Денис Красильник, заступниця керівниці проєкту Індекс реформ громадської організації «Вокс Україна» Вікторія Агапова, виконавчий директор міжнародної науково-промислової корпорації «Веста» Дмитро Ященко, менеджер з персоналу мережі «Сільпо» компанії Fozzy Groop Олександра Пушко разом із завідувачами профільних кафедр урочисто вручили магістерські дипломи випускникам спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Міжнародні економічні відносини», «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент».

Випускників також привітали і висловили найщиріщі побажання декани факультетів: фінансового – Наталія Архірейська та управління – Олександр Губа.

Від імені магістрів із спогадами про навчання в Університеті і словами щирої вдячності за надану сучасну і якісну освіту, до викладачав та адміністрації звернулася випускниця спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Вікторія Коваленко.

Фінальним акордом урочистого заходу і чудовим подарунком присутнім став виступ народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка» під керівництвом Сергія Жира.

 У добру путь, шановні магістри!

Більше фото можна побачити ТУТ