УМСФ-УДХТУ – баскетбольний батл!

За ініціативи збірної команди УМСФ з баскетболу та при підтримці кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки 15 лютого 2024 року проведено товариський турнір з чоловічого баскетболу серед збірних команд Університету митної справи та фінансів та Українського державного хіміко-технологічного університету.

За останні декілька років, це перша, саме у форматі товариської, зустріч, яка виявилась корисним досвідом для обох команд. Перш за все канікулярний період, не привід відпочивати – наші хлопці постійно тренуються, а змагання, навіть такого рівня, корисний тренувально-змагальний досвід.

Матч відбувся у приємній і спортивній атмосфері. Цього разу наші хлопці поступились гостям, але ми маємо сили та бажання рухатись далі. Запрошуємо до подальшої спортивної співпраці команди закладів вищої освіти та випускників середніх загальноосвітніх закладів.

Для учнів, проведемо екскурсію нашими музеями, познайомимо з університетом і можливо вже наступного навчального року, саме ви будете представляти наш виш на змаганнях!