ЗУСТРІЧ З АБІТУРІЄНТАМИ

13.02.2024р. відбулася профорієнтаційна зустріч у Науковому ліцеї міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів з представниками навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин УМСФ.

Під час зустрічі абітурієнти активно задавали питання щодо напрямів спеціальностей, виразили цікавість щодо можливостей, які вони матимуть після завершення навчання. Представники спеціальностей з усією відповідальністю та захопленням відповідали на всі питання, розкриваючи деталі навчального процесу, академічних можливостей та перспективних кар'єрних шляхів.

Абітурієнти також отримали можливість поспілкуватися з потенційними наставниками та викладачами, що дозволило їм отримати більше інсайтів щодо вибору майбутнього шляху навчання. Зустріч завершилася з приємними враженнями та збагаченням знань для абітурієнтів, а для представників Університету митної справи та фінансів - це була можливість знайти майбутніх талановитих студентів із захоплюючим потенціалом.

Обирай навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів.

Навчально-науковий інститут права та міжнародно-правових відносин УМСФ гарантує якісне навчання, насичене студентське життя, безпроблемне працевлаштування, високі кар’єрні можливості!

Обирай нас! Ми найкращі! Твоє успішне майбутнє з нами!