ПРОПОЗИЦІЇ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВІД ФЛАГМАНІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Надійні партнери Університету, Департамент соціальної політики Дніпровської міської ради, 14 лютого 2024 р. презентували студентам спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» пропозиції з працевлаштування у своїх підрозділах та закладах.

Саме у м. Дніпро соціальна сфера є прикладом для наслідування: на найвищому рівні організовано роботу із внутрішньопереміщеними особами, створено сприятливі умови для ветеранів і ветеранок та членів їх сімей, у найскладніших умовах стабільно надаються соціальні послуги, покращується та розширюється соціальна інфраструктура. З усіма новаціями соціальної сфери м. Дніпра студентів ознайомила начальник управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Ірина Максименко. Також вона розповіла про досвід працевлаштування попередніх випусків спеціальності 232 «Соціальне забезпечення», окреслила перспективи для першого випуску магістрів з цієї спеціальності.

Під час зустрічі піднімалися питання порядку подання документів для працевлаштування, складання резюме тощо. Бакалаври і магістри випускних курсів  зацікавилися новими посадами та можливостями Департаменту.

Вдячні керівництву Департаменту соціальної політики за зустріч та пропозиції працевлаштування!