Зацікавленим гостям – щирий прийом!

14 лютого 2024 року до Університету митної справи та фінансів на факультет управління завітали учні Дніпропетровського обласного ліцею-інтернату фізико-математичного  профілю.

Після огляду Музею митної справи України, експозицій «Валюти світу», «Монети світу», «Історія української валюти» та знайомства з матеріально-технічною базою Університету, ліцеїсти зустрілися з відповідальним секретарем приймальної комісії, завідувачами кафедр факультету управління і факультету інноваційних технологій.

Гості отримали актуальну інформацію про порядок вступної кампанії 2024 року та спеціальності й освітні програми залучених факультетів.

З особливою зацікавленістю гості зустріли виступ випускника факультету управління, кандидата наук з державного управління, доцента кафедри публічного управління та митного адміністрування Максима Разумея, який розповів про освітню програму «Митна справа», спираючись на власний практичний досвід фахівця-митника.

Враження ліцеїстів були одностайні – зустріч допомогла у свідомому виборі сучасного закладу вищої освіти і майбутньої професії!