УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ У ПІЗНАВАЛЬНІЙ ГРІ «DISCOVER THE EUROPE»

 З нагоди Дня Європи, що відзначається щорічно третьої суботи травня, у Дніпропетровський обласній державній адміністрації, 14 травня 2021 року, було проведено пізнавальну гру для студентів «Discover the Europe». Участь у змаганні взяли чотири студентські команди, що представляли університети нашого міста – НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпровський національний університет ім. О. Гончара, Університет ім. А. Нобеля, Університет митної справи та фінансів.

Гра проходила у форматі брейн-рингу. На учасників чекали чотири раунди. У кожному – по 10 запитань про історію, культуру, політику та устрій ЄС. Мета гри – дати правильну відповідь швидше за команду-суперника. На роздуми – 1 хвилина. За кожен вірний вибір – 1 євробал. Хто заробить більше – переміг.

Команда нашого Університету, що складалася зі здобувачів вищої освіти 2 та 3 курсів, які навчаються за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», продемонструвала надзвичайно високий рівень знань з тематики гри й посіла почесне друге місце, відставши від переможців (команди Дніпровського національного університету ім. О. Гончара) лише на 1 бал.

Вітаємо з вдалим виступом здобувачів вищої освіти Андрія Кулика (гр. РС18-1), Марину Ковальчук (гр. РС19-1), Валерію Рапопорт (гр. РС 19-2), Олександру Доц (гр. РС19-2) та Ксенію Проскуріну (гр. РС18-1)!