Онлайн зустріч з розробниками Закону України “Про медіа”

Викладачі кафедри журналістики УМСФ 17 січня 2023 року доєдналися до онлайн зустрічі з розробниками Закону України “Про медіа”, організованої ГО “Платформа прав людини”. Розуміючи, що через обсяг закону виникає багато запитань у медіа спільноти і ніхто краще, ніж ті, хто створив цей документ, не знають його змісту, філософії, сфери дії, особливостей і нюансів, ГО “Платформа прав людини” надали всім зацікавленим унікальну можливість - поставити запитання і поспілкуватися саме з розробниками закону.

Участь у зустрічі взяли Віта Володовська, Голова ГО «Лабораторія цифрової безпеки», членкиня робочої групи з розробки закону, Ігор Розкладай, юрист, заступник директора ЦЕДЕМ, член Незалежної медійної ради, член робочої групи з розробки закону, Анна Літвіщенко, радниця в Smartsolutions, адвокатеса, членкиня робочої групи з розробки закону.

Учасники зустрічі дізналися про нюанси нового регулювання медіа, принципи та концепцію закону «Про медіа», змогли поставити запитання і поспілкуватися з його розробниками.