ПРОДАЖІ ЗІ 100% КОНВЕРСІЄЮ

16 травня 2022 року відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальностей «Міжнародні економічні відносини», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (освітньо-професійна програма «Країнознавство») із Олександром Дорошенко, який є експертом з продажу, має багаторічний досвід роботи у міжнародному бізнесі, в тому числі на території країн Європейського Союзу.

Тема доповіді – «Продажі зі 100% конверсією». Спікер розповів про особливості продажу товарів та послуг, стагнацію ринку, важливість розгляду практичних кейсів з розробки та організації турів й необхідність розвитку комунікативних здібностей працівників задля успішних продажів.

Пан Олександр звернув увагу на обов’язковість отримання 10 тисяч годин практичного досвіду на підприємствах та організаціях за профілем спеціальності студентів на різних посадах (від асистентів до ведучих спеціалістів, ТОП-менеджерів), що буде гарним підґрунтям для відкриття власного бізнесу.

Доповідь викликала велику зацікавленість аудиторії, запитання та обговорення.

Ми щиро дякуємо пану Олександру за зустріч та виражаємо надію на подальшу співпрацю!