ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЯ МОНРЕАЛЬ-ДНІПРО ПРО КРОС-КУЛЬТУРНІ КОМУНІКАЦІЇ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

1-1

13 листопада 2020 року на кафедрі міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму відбулася онлайн-зустріч з тревел блогером, авторкою матеріалів про Марокко Надією Старіною.

Для здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Журналістика»,  «Туризм» та «Міжнародні економічні відносини»  ця зустріч була дуже корисною, бо  спікер звернула увагу на важливість крос-культурної комунікації, спираючись на власний досвід.

Спікер відповідала на питання здобувачів вищої освіти та відверто розкривала особливості української культури, менталітету в контексті міжкультурних комунікацій. Надія Старіна розповідала про власний досвід працевлаштування та проблеми у комунікації з різними культурами та віруваннями.

Особливу увагу спікер приділила формуванню практичних навичок мовної компетенції та важливості soft-skills після закінчення університетського навчання. За її словами –  світ досить цікавий, щоб кожний з нас залишався обмеженим однією мовою, однією культурою та однією країною.

Дякуємо за цікаву зустріч та сподіваємось на подальше співробітництво!