В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА!

9 жовтня 2021 року в Університеті відбувся День Абітурієнта. Зустріч з абітурієнтами та їх батьками розпочав перший проректор Ченцов Віктор Васильович, який розповів про Університет, про особливості навчання та відкриття нових затребуваних спеціальностей: Дизайн, Культурологія (ОП «Ідентифікація митних цінностей»), Політологія, Фізична культура та спорт (ОП «Спортивно-військова підготовка). 

Для гостей було запропоновано не велику вікторину, і самі уважні отримали подарунки. Також перед абітурієнтами виступила відповідальний секретар приймальної комісії Наталья Архірейська, яка розповіла про новинки вступної кампанії 2022.

Ще одним із подарунків для гостей було організовано екскурсію до оновлених експозицій «Банкноти та монети країн світу», «Уніформи митників країн світу», «Боротьба з контрабандою в Україні», «Історія торгівлі та митної справи на території України». Було представлено Бразильський та Арабський центри, також Корейський центр, який представляла декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Вікторія Даценко.  

Учасники заходу мали змогу не тільки поспілкуватись з представниками кафедр та більш детально дізнатися про кожну спеціальність, а також дізнатись про студентське життя безпосередньо від самих студентів університету, які завжди приймають активну участь у різноманітних заходах.

А ми запрошуємо Вас приєднатись до нашої дружної команди вже зараз та запрошуємо всіх зацікавлених на Курси довузівської підготовки з «Історії України».