В УМСФ відбувся День абітурієнта ОНЛАЙН!

20 травня 2023 року в Університеті відбувся День абітурієнта в онлайн-форматі. З привітальним словом виступив ректор Університету Дмитро Бочаров, який розповів майбутнім вступникам та їхнім батькам про переваги навчання в Університеті.

Модератором зустрічі виступила відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Тараненко, яка представила учасникам відеоконференції деканів факультетів, директора інституту, які розповіли про специфіку навчання та актуальність освітніх програм (спеціальностей) Університету, міжнародні можливості та нові спеціальності.

Представники факультетів розповіли про Профільні центри Університету, які надають нашим студентам бази практик та у подальшому допомагають працевлаштуванню.

Також представник кафедри військової підготовки, доцент Дмитро Ігорович Прокопович-Ткаченко, розповів про навчання та умови  проведення військової підготовки офіцерів запасу.

Під час заходу, відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Тараненко розповіла про терміни вступної кампанії та можливості щодо подачі документів на різні спеціальності. Також, відповіла на питання, які найбільш цікавлять майбутніх абітурієнтів.

А ми запрошуємо безкоштовно відвідати оновлені експозиції Музею історії митної справи у зручний час, за попередньою домовленістю.

 

До наступних зустрічей! Сподіваємося, вже у стінах нашого Університету.

День Абітурієнта 20.05.2023 video