Зустріч студентів спеціальностей «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування» з випускником нашого навчального закладу, в.о. заступника начальника Одеської митниці Сьоміним Павлом Андрійовичем

28 квітня 2022 року факультетом управління за участі кафедр менеджменту ЗЕД і публічного управління та митного адміністрування Університету митної справи та фінансів була проведена онлайн-зустріч з випускником нашого навчального закладу, в.о. заступника начальника Одеської митниці Сьоміним Павлом Андрійовичем на тему «Зміна векторів логістичних операцій ЗЕД в умовах воєнного стану».

У своїй доповіді спікер ознайомив учасників заходу з актуальною та важливою інформацією яка стосувалась змін в логістиці товарних та пасажирських потоків через митний кордон у пунктах пропуску в зоні діяльності Одеської митниці.

Особливий інтерес і численні питання викликав статистичний аналіз основних показників діяльності митниці за два місяці воєнного стану у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Аудиторією були обговоренні  зміни в законодавстві щодо операцій у сфері ЗЕД, пов’язані з митним оформленням та їх впливом обсяги митних надходжень до державного бюджету.

В обговоренні взяли активну участь професорсько-викладацький склад кафедр і студенти спеціальностей «Менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування».

Щиро вдячні Сьоміну Павлу Андрійовичу за цікаву та інформативну зустріч!