Зустріч студентів УМСФ з представниками медіагалузі та громадських правозахисних організацій

В Університеті митної справи та фінансів відбулася зустріч студентів спеціальностей «Журналістика» та «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» з журналісткою, авторкою документальних фільмів, засновницею продакшену, який створює соціально вагомий візуальний контент у складі ГО «Правозахисна група «Січ» - Ольгою Валинською та журналістом, спеціалістом з адвокації ГО «Форпост» - Антоном Морозом. Було презентовано документальні фільми «По той бік ІЗОЛЯЦІЇ» та «ЗАГРАТОВАНІ», в яких розкриваються проблеми безпеки здійснення професійної журналістської діяльності, а також захисту прав осіб, які зазнають катувань у військовому полоні та у місцях позбавлення волі.

На відкриту лекцію були запрошені учні комунального закладу освіти «Навчально-виховне об’єднання № 136 «класична гімназія ім. Кирила і Мефодія – початкова школа - дошкільний навчальний заклад - валеологічний центр» Дніпровської міської ради з метою проведення профорієнтаційної роботи.

Зустріч студентів зі стейкголдерами відбулася в рамках вивчення дисциплін «Інформаційні війни та кризові комунікації» та «Прикладна журналістика» і започатковує подальше плідне співробітництво.