НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИ РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА: ДОСВІД, З ЯКИМ ДІЛИЛИСЯ ПРЕДСТАВНИКИ КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО ТА ПРИВАТНОГО ПРАВА У БРЮССЕЛІ

Під час візиту до Брюсселю, 9 листопада 2023 року доцентка кафедри публічного та приватного права Пилипенко А.А. була запрошена в якості спікера-експерта на зустріч з молодіжною делегацією.

Члени делегації з різних міст України (Львова, Київа, Житомира, Луганська тощо), прибули до Єврокомісії в рамках проєкту ANTS щодо вивчення досвіду взаємодії громадянського суспільства з владою різних рівнів задля впровадження інструментів демократії для розбудови країн Європи.

Ця група активних молодих людей вивчає основи політичного устрою та функціонування політичних інституцій з метою втілення в життя в нашій країні найкращих практик розвитку суспільства. Дехто з учасників зустрічі прямо висловлював своє бажання стати у майбутньому депутатами та вплинути на розбудову нашої країни у післявоєнний період.

Молодіжні лідери з зацікавленням слухали про особистий досвід спікерки, яка сама є депутаткою Дніпровської міської ради трьох скликань (2006-2020 рр). Після зустрічі молоді люди висловили побажання продовжити спілкування з Анжелікою Пилипенко в подальшому (на конференціях, молодіжних зборах, навчальних курсах).

Вступайте на спеціальність 081 «Право» в УМСФ, адже тут якість навчання, професіоналізм, поєднання теорії та практики!!!!