Тренінг «Якісні медіа VS Пропаганда: наш фронт у медіапросторі воєнної доби» для здобувачів ОП "Журналістика, реклама та зв'язки з громадськістю"

Участь у тренінгу «Якісні медіа VS Пропаганда: наш фронт у медіапросторі воєнної доби», який проходив у Кам'янському, взяли здобувачі ОП "Журналістика, реклама та зв'язки з громадськістю" Дар'я Богуш і Анастасія Федотова. На цей тренінг поновити знання й уміння, а то й набути нових навичок з медіаграмотності прийшли не лише журналісти місцевих медіа, а й представники прес-служб, комунікаційники підприємств, громадські активісти, волонтери. 

Проводив тренінг професор кафедри журналістики УМСФ, експерт Інституту демократії імені Пилипа Орлика Валерій Дрешпак. Під час тренінгу були презентовані серед інших матеріали науково-дослідної роботи кафедри, а також досліджень локального медіапростору у рамках проєктів Інституту демократії                 ім. Пилипа Орлика. Також Валерій  Дрешпак розповів про підготовку студентів-журналістів в УМСФ, познайомив студенток-кам’янчанок з медійниками їх рідного міста. Захід було організовано Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика у партнерстві з Дніпровським Центром журналістської солідарності НСЖУ.