Перший крок до професії!

29 травня в Художній галереї УМСФ (збережена перша назва Художня галерея АМСУ) відбулася виставка «Крок у майбутнє», на якій студенти спеціальностей «Культурологія» (Експертиза культурних цінностей) та «Дизайн» презентували власні роботи. Від першокурсників групи ІК22-1 були представлені: колекція ляльок ручної роботи Колісник Поліни, вироби з бісеру (сережки, браслети, брелоки, значки, декоративні фігурки) і вишиті картини Горохівець Маргарити, живописні та іконописні роботи Башмак Наталії.

        Почесними гостями заходу стали: ректор Університету митної справи та фінансів, кандидат юридичних наук, доцент Бочаров Дмитро Олександрович, перший проректор Університету митної справи та фінансів, голова вченої ради, доктор історичних наук, доктор наук з державного управління, професор Ченцов Віктор Васильович, директор ННІ права та міжнародно-правових відносин, доктор юридичних наук, доцент Ліпинський Владислав Віталійович, декан факультету інноваційних технологій, доктор економічних наук, професор Корнєєв Максим Валерійович, завідувачка кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей, доктор філологічних наук, професор Калашнікова Ольга Леонідівна та заслужений художник, член Спілки художників України Сосна Валерій Іванович. До виставки мали змогу долучитися батьки та друзі студентів, а також усі охочі доторкнутися до мистецтва майбутнього.

         Виставка пройшла в дружній атмосфері під музичний супровід від студента групи Д22-1 Павловича Дмитра й закінчилася невеличким сюрпризом у вигляді чаювання.