Наша наукова скарбниця!

25 квітня 2023 року в Університету митної справи та фінансів відбулась знакова подія: започаткована традиція висвітлення видатними вченими Університету своїх наукових досягнень.

Першою відкрита персональна експозиція наукових праць Заслуженого діяча науки і техніки України, розробника законодавчих актів з питань акціонерного управління та інвестиційної діяльності, завідувача кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, доктора економічних наук, професора Юрія Євгеновича Петруні.

Із вступним словом про автора майже 300 наукових праць виступив ректор Університету Д.О. Бочаров,  який акцентував увагу високого зібрання на найбільш значущих для розвитку вітчизняної науки досягненнях
Ю. Є. Петруні, його багаторічній ефективній роботі як адміністратора і антикризового менеджера.

         У своїх виступах донька  Ю. Є. Петруні цікаво привідкрила таємницю - який він є поза роботою, а друг і соратник  - завідувач кафедри міжнародної економіки, політичної економії і управління Українського державного університету науки і технології В.М. Тарасевич – розповів про філософію і принципи з якими іменник урочистого зібрання реалізує свій блискучий талант науковця.

Після відкриття експозиції  Ю. Є. Петруня презентував в аудиторії свої найбільш вагомі видання з менеджменту, маркетингу та економіки.

На завершення  заходу до присутніх звернувся Голова вченої ради  Університету В.В. Ченцов, який окреслив основну мету започаткованої традиції – сучасна молодь має знати про видатних науковців, які щоденно передають їй свої знання і формують високу якість їх професійних компетенцій на майбутнє.

                                                                                                                                                                   Адміністрація УМСФ.