ПРАКТИКИ КОУЧИНГУ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-МЕНЕДЖЕРІВ

Для студентів-менеджерів УМСФ реалізується спільний проект  кафедри менеджменту ЗЕД УМСФ та Міжнародної Федерації Коучингу (ICF Ukraine).
          Ідея проекту належить доценту кафедри менеджменту ЗЕД, коучу PCC ICF Світлані Коляді. Мета - об'єднання зусиль УМСФ та ICF для поглиблення знайомства студентів із сучасним коучингом та інструментами його використання у майбутній професійній діяльності фахівців з менеджменту.

На цей час вже проведено три повномасштабні зустрічі, які були насичені активною взаємодією практиків з коучингу та студентів-менеджерів УМСФ:

- "Коучинг як інструмент лідера", яку провела коуч найвищого міжнародного рівня Ірма Стецько, МСС ICF, співзасновниця Міжнародної Академії Професійного Коучингу;

"Коучинговий підхід до конфліктів в командах" з Ольгою Дубовою, коучем PCC ICF, бізнес-тренер;

- "Коучинг в управлінні персоналом - розкриваємо потенціал команди на максимум", спікер - Марія Плахотник, коуч PCC ICF, членкиня Правління ICF Ukraine.

Спікери ділилися реальними практичними кейсами та прикладами з власного досвіду. В зустрічах прийняли участь понад 250 студентів спеціальності «Менеджмент». Майбутні менеджери високо оцінили якість отриманих практичних навичок.

Наразі спільний проект перейшов у стадію співпраці в рамках групових та індивідуальних тренінгів.