До дня науки! Дискусійна онлайн платформа: зустріч з доктором політичних наук, президентом Академії політичних наук України МИРОНЕНКОМ Петром Володимировичем із темою для обговорення «Інститут Президента України в сучасних суспільних трансформаціях та нов

До заходу долучилося більше ста учасників – студентів і викладачів факультету управління та навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів.

З вітальним словом до учасників платформи звернувся ректор університету Дмитро Олександрович Бочаров, який привітав всіх присутніх, побажав продуктивної співпраці і в подальшому брав активну участь в обговоренні як учасник.

У ході зустрічі поважний гість, доктор політичних наук Петро Володимирович Мироненко виклав своє бачення тенденцій розвитку Інституту Президента України, провів історичні паралелі з перших часів незалежності України та сьогоденням, проаналізував роль президента держави як менеджера та реформатора за каденції усіх Президентів України, а також запропонував для обговорення еволюцію становлення громадянського суспільства за принципом «Будуємо Україну в собі та навколо себе!». Учасники, які не змогли приєднатися до зустрічі через велику кількість охочих, надсилали питання до лектора у чати та телеграм-канали.

Дискусія проходила у жвавій обстановці з обговоренням болючих питань сучасної України (територіальної цілісності, формування політико-управлінської еліти, релігійне питання, менталітету, реформування державного управління, перспектив розвитку України, та інші) в умовах військової агресії з боку РФ.

Дякуємо за можливість почути з перших вуст інформацію про перебіг політичних процесів та долучитися до політичних подій завдяки безпосереднім свідкам! Дякуємо всім учасникам, що поділилися своїми думками, міркуваннями та емоціями!

До нових зустрічей на науково-дискусійних он-лайн платформах університету!