ПОБУДОВА КАР’ЄРИ В 2020-2021 РОЦІ : ПОГЛЯД РОБОТОДАВЦЯ

1-3

4 грудня 2020 року на кафедрі міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму відбулась онлайн-зустріч зі стейкхолдером Михайлом Кашкіним, засновником навчальної платформи okumy.com, організатором конференції PyCon Ukraine, керівником розробки складних ІТ проектів для ринків США та Європи, за участі здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм «Міжнародні економічні відносини», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Інженерія програмного забезпечення» на тему «Побудова кар’єри в 2020-2021». Модератором онлайн-зустрічі виступив доцент кафедри міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму, к.е.н. Антон Гриценко.

В ході онлайн зустрічі Михайло Кашкін висвітлив сучасні тенденції працевлаштування в компаніях США, Європи та їх представництвах в Україні. Окрему увагу спікер приділив важливості розвитку soft-skills після закінчення університетського навчання та акцентував на необхідності побудови власної перманентної системи навчання та самодосконалення для досягнення успіху на сучасному конкурентному ринку праці.

Аудиторія ставила гострі актуальні питання. Особливо цікавили здобувачів вищої освіти фахові вимоги роботодавців, особливості та перспективи відкриття та ведення власного бізнесу в Україні та інших країнах, поради спікера з власного досвіду щодо вивчення іноземних мов, розвитку власних професійних навичок та знань.

Дякуємо за надзвичайно цікаву, інформативну та корисну зустріч Михайлу Кашкіну та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!