Мормуль Микола Федорович

Доцент кафедри – Мормуль Микола Федорович

У 1978 році закінчив Дніпропетровський державний університет (спеціальність «Прикладна математика») та здобув кваліфікацію математика.

У 1990 році присуджено науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 01.02.03 – будівельна механіка. Тема дисертації «Багатокритеріальна оптимізація композитних панелей та циліндричних оболонок за допомогою людино-машинних процедур».

У 1993 році присвоєно вчене звання доцента кафедри вищої математики. 

У 2022 році закінчив Університет митної справи та фінансів та здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр галузь знань “Інформаційні технології” спеціальність “Комп’ютерні науки”.

Дисципліни, що викладає: Вища математика, Теорія ймовірностей і математична статистика, Теоретична механіка, Алгебра та геометрія, Математичний аналіз, Методи оптимізації та дослідження операцій, Чисельні методи.

Сфера наукових інтересів: математичне моделювання, методи оптимізації, статистика та оптимізація економічних та технічних систем.

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Профіль у Google Scholar

Організаційна робота:

Куратор академічної групи К20-1.

Керівник студентського наукового гуртка «Математичне моделювання, аналіз та оптимізація інформаційних, технічних та економічних систем».

Автор наукових публікацій у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз, Scopus або WebofScienceCoreCollection, рекомендованих МОН:

Основні наукові та навчально-методичні праці

Сертифікати