Жадько Костянтин Степанович

Завідувач кафедри підприємництва та економіки підприємства

Освіта – 1999 р., Дніпропетровський держаний аграрний університет, економіст по бухгалтерському обліку і фінансах, спеціальність – облік і аудит.

  1. Науковий ступінь – докт.екон.наук (2014 р.), спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)», тема дисертації «Моніторинг, діагностика та контроль діяльності підприємств: теорія, методологія, практика».

Вчене звання – професор (2014 р.). Академік Академії економічних наук України зі спеціальності «Економіка промисловості».

Науковий керівник НДР кафедри за темами: «Застосування сучасного інформаційно-аналітичного забезпечення для удосконалення методики бухгалтерського обліку та контролю» (2011-2014 рр); «Теоретичні та практичні аспекти функціонування малого та середнього бізнесу промислового регіону» (2016-2018 рр.); «Маркетинг і організація малого та середнього бізнесу в умовах сталого розвитку» (2019-2021 рр.).

  1. Дисципліни, що викладає: «Аналіз господарської діяльності», «Економіка підприємства», «Управлінський облік».

4. Сфера наукових інтересів – інформаційне забезпечення, автоматизація виробничих процесів, економіка підприємств, управлінська діяльність, облік

 Профіль у Google Scholar 

ID у наукометричній базі – https://orcid.org/0000-0002-2650-1431

Електронна пошта – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  1. Робота у складі:

Голова експертної комісії акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму «Економіка підприємства» в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті.

Член галузевої конкурсної комісії з рецензування та відбору кращих студентських робіт у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка підприємства».

Член редакційної колегії наукового журналу «Науковий погляд: економіка та управління».

Науковий консультант ТОВ «Мисль», ТОВ «Новація».

З 2017 року член спеціалізованої вченої ради Д 08.893.01,  Університет митної справи та фінансів; з 2016 року член спеціалізованої вченої ради К 08.804.01, Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет Мінагрополітики України; Д 12.052.02, ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет».

  1. Організаційна робота:

З 2011 року по теперішній час – завідувач кафедри підприємництва та економіки підприємства.

Член Вченої ради Університету митної справи та фінансів, член Вченої ради факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин.