«МІСЦЕ ТА РОЛЬ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ В СИТЕМІ ПОДІЛУ ВЛАД» – ЛЕКЦІЯ ВІД ПРАКТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

21 березня 2024 року об 11.20 професором кафедри міжнародного права Оксаною ЛЕГКОЮ разом із Курінною Оленою Олександрівною, начальником Відділу захисту інтересів дітей та протидії домашньому насильству Дніпропетровської обласної прокуратури, Почесним працівником прокуратури, Заслуженим юристом України було проведено лекційне заняття для студентів груп МП-23-1,2 із навчальної дисципліни «Порівняльне правознавство» на тему «Місце та роль прокуратури України в системі поділу влад».

Під час лекційного заняття Курінна Олена Олександрівна охарактеризувала правову систему України, систему поділу влад в Україні та визначила роль та місце прокуратури Україні в системи поділу влад. 

Лекція пройшла продуктивно і спонукала слухачів до осмислення теоретичних питань та обговорення практичних викликів в правовій системі України. Пані Курінна Олена Олександрівна відповіла на питання студентів.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність Курінній Олені Олександрівні та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)