В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Сьогодні, 23 березня, в УМСФ відбувся День відкритих дверей.

Зустріч розпочалася з вступного слова ректора університету Дмитра Бочарова, який розповів майбутнім вступникам та їхнім батькам про переваги навчання в Університеті.

Спікером заходу була відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Тараненко. Учасники  заходу  мали змогу дізнатися про нові  умови вступу у 2024 році, процедуру створення та подання електронних заяв.

Декани факультетів та директор навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин детально представили переваги кожної освітньої програми та допомогли учасникам заходу дізнатися про якісну вищу освіту в нашому університеті.

На Дні відкритих дверей майбутні абітурієнти мали змогу поставити питання до керівництва університету та отримати вичерпні відповіді.

Також, учасники заходу мали можливість відвідати Музей митної справи. Екскурсію проводили завідувач кафедри історії та теорії держави і права, доктор історичних наук, проф. Морозов Олег Вікторович.

Дякуємо всім, хто завітав до нас! Ми вражені вашим інтересом та запитаннями. Бажаємо успіху в подальшому виборі та чекаємо з нетерпінням зустрічі в новому навчальному році!

Більше фото дивись тут