НОВИХ ПЕРЕМОГ НА ПОДАЛЬШОМУ ЖИТТЄВОМУ ШЛЯХУ, МАГІСТРИ!

14 березня 2024 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету інноваційних технологій, які закінчили навчання за освітнім рівнем «магістр». Факультет пишається тим, що 60 випускників зі спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Транспортні технології» поповнять ряди фахівців у ІТ – сфері, у галузі транспортної логістики та у митних органах.

Дипломи та Почесні грамоти вручали випускникам Бочаров Дмитро Олександрович – ректор Університету митної справи та фінансів, академік Академії політичних наук, Ченцов Віктор Васильович – Перший проректор Університету, Голова Вченої ради, доктор історичних наук, доктор наук з державного управління, професор, заслужений діяч науки та техніки України, почесний громадянин місто Дніпро та Корнєєв Максим Валерійович – декан факультету інноваційних технологій УМСФ, доктор економічних наук, професор.

З найкращими побажаннями успішних кар’єрних злетів звернулися до випускників наставники вчорашніх студентів – Кузьменко Альбіна Ігорівна – в.о. зав. кафедри транспортних технологій та міжнародної логістики та Рудянова Тетяна Миколаївна, т.в.о. зав. кафедри комп’ютерних наук та інженерії програмного забезпечення.

Теплими словами дипломованих фахівців привітали колишні випускники факультету, а нині офіцери Збройних Сил України старший лейтенант Макух Артур та його побратим лейтенант Кидалов Денис.

З музичним подарунком до випускників – магістрів завітали відомий скрипаль нашого міста, керівник ансамблю скрипалів «Овація» Лисан Владислав та першокурсниця факультету інноваційних технологій Чельтер Вікторія.

Дорогі наші випускники! Ви – люди, від яких залежить, як буде виглядати майбутнє нашої країни. Хай ваша дорога життя буде легкою та цікавою, сповненою захоплюючих пригод, неймовірних відкриттів і неперевершених звершень. Натхнення вам, наполегливості, професійних здібностей і особистих перемог!

Двері інноваційного факультету Університету митної справи та фінансів завжди для вас відкриті!

ЩАСТИ ВАМ!