«ТЕХНОЛОГІЯ ДОСЛІДНИЦЬКОЇ РОБОТИ» – ЛЕКЦІЯ ЗА УЧАСТЮ ПРАКТИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

18 березня 2024 року на третьому занятті професором кафедри міжнародного права Оксаною ЛЕГКОЮ разом із адвокатом, керуючим партнером адвокатського об’єднання «Новум», аспірантом Університету митної справи та фінансів Василем ПІДЛУЖНИМ та адвокатом, партнером адвокатського об’єднання «Новум», аспірантом Університету митної справи та фінансів Едуардом СИРОМЯТНИКОВИМ було проведено лекційне заняття для студентів груп МП-23-1,2 із навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» на тему «Технологія дослідницької роботи».

Під час лекційного заняття Василь ПІДЛУЖНИЙ та Едуард СИРОМЯТНИКОВ охарактеризували: основні етапи наукового дослідження, формулювання проблем дослідження та особливості роботи над гіпотезою наукового дослідження. Лекція пройшла продуктивно і спонукала слухачів до осмислення питань, пов’язаних з науковою діяльністю та обговорення практичних викликів у діяльності адвокатів. Пан Едуард та пан Василь відповіли на питання студентів.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність Василю ПІДЛУЖНОМУ та Едуарду СИРОМЯТНИКОВУ та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)