ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ТА НОВІ НАВИЧКИ ВИКЛАДАЧІВ

Виклики сьогодення змушують оновлювати та актуалізувати зміст освітніх програм, підлаштовуючи їх не тільки під зміни стандартів вищої освіти, а й під осучаснені вимоги роботодавців. На часі трансформація дисциплін «Організаційні основи волонтерської діяльності», «Соціальні стартапи», «Основи соціального проєктування», які викладаються на кафедрі соціального забезпечення та податкової політики.

Реалізація зазначених змін – не просто результат консультацій із стейкголдерами, а й кропітка робота навчально-наукового складу кафедри: від удосконалення практичних навичок до проходження сертифікованих курсів. Досить складна частина соціальних проєктів – подання грантової заявки. І якщо практичні навички представниці кафедри реалізують беручі участь у написанні грантових проєктів, то сертифікованих курсів було небагато. Тож щойно з’явилася можливість, викладачки відповідних дисциплін Віта Черба, Ірина Туболець, Вікторія Тараненко успішно пройшли курс з грантерства та отримали відповідні сертифікати.

Учасниці курсу зазначили, що готові застосувати здобуті знання і у новому курсі з волонтерства, який готують на замовлення благодійних організацій.

Вітаємо кафедру соціального забезпечення та податкової політики і бажаємо подальшого розвитку!