Тренінг-курс «Прокачаємо soft skills»

5 березня 2024 року завідувач кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки Ірина Луценко, прийняла участь у тренінгу «Організуємо ефективну командну роботу» в межах проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізовує ГО «Міжнародна фундація розвитку» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Протягом трьох годин тренер проєкту Наталія Кулалаєва, професор, доктор педагогічних наук факультету управління персоналом, соціології та психології Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана допомагала в отриманні нових навичок роботи в команді; вміння позитивно впливати на членів команди та розкривати власний потенціал.

Зустріч виявилась продуктивною, насиченою теоретичними знаннями та практичними навичками, важливим аспектом якої були безпосередні учасники тренінгу – освітяни, представники закладів вищої, професійно-технічної освіти з різних регіонів країни.

Дякуємо організаторам проєкту та учасникам тренінгу за можливість обміну досвідом, а також набуття нових «soft slills», які є потужним підґрунтям для науково-педагогічного працівника.