ЗНАЙОМСТВО МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ З ОП «ПОДАТКОВА СПРАВА»

Нова освітня програма «Податкова справа» спеціальності 051 «Економіка» є мало відомою серед абітурієнтів. Щоб зміст програми став зрозумілим для вступників кафедрою соціального забезпечення та податкової політики розпочато цикл інтерактивних занять «Податки у кожній родині: як не витрачати зайвого». Саме на такому занятті побували учні 10-11х класів Дніпровського ліцею №36.

Під час таких зустрічей ліцеїсти мають змогу ознайомитися з особлвостями податкової системи в Україні. Всі учасники були вражені, наскільки важливо мати чітке уявлені про сплачувані податки, яким цікави може стати вивчення саме податкової справи.

Заняття проводила старший викладач кафедри соціального забезпечення та податкової політики Тетяна Александрюк, яка має практичний досвід роботи у податковій сфері та багаторічний досвід викладання податкових дисциплін.

До інтерактиву активно підключилася декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Вікторія Даценко. До слова, вона здобувала вищу освіту за спеціалізацією «Податки та оподаткування». Тож зустріч з ліцеїстами вийшла захопливою, бо з податками по іншому і не можна!

Чекаємо на вступ за освітньої програмою «Податкова справа»!

Для бажаючих потрапити на заняття запис за тел. (066) 510-01-35, (098) 451-01-82.