Занурення у правоохоронну діяльність: виробнича практика здобувачів спеціальності 262 на базі ІТТ № 1 ГУНП в Дніпропетровській області

У період з 29.01 по 01.03.2024 на базі ІТТ № 1 ГУНП в Дніпропетровській області проходили виробничу практику здобувачі вищої освіти 3 курсу за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» Університету митної справи та фінансів. За час практики ознайомились із нормами Конституції України, Кримінально-процесуального та Кримінального кодексів України, Закону України «Про Національну поліцію». Опрацювали поняття «Затримана особа» та засвоїли базові знання в частині роботи інформаційної підсистеми Національної поліції «ITT Custody records».

Було проведено практичні заняття та заходи, такі як складання протоколу про затримання особи (ст. 208 КПК України), пам’ятки про дотримання прав затриманої особи, проведення огляду камери із використанням засобів спеціальної валізи, проведення оглядових заходів доставленої особи із застосуванням можливостей інтерактивної кімнати.

Висловлюємо щиру подяку ІТТ № 1 ГУНП в Дніпропетровській області за надану можливість проведення виробничої практики на їх базі. Ваша підтримка та професіоналізм зіграли ключову роль у навчальному процесі наших здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Університету митної справи та фінансів.