Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 275 Транспортні технології

Незважаючи на важкі часи та військові дії на кордонах нашої області, на кафедрі транспортних технологій та міжнародної логістики Університету митної справи та фінансів успішно завершено захист кваліфікаційних робіт магістрів за спеціальністю 275 Транспортні технології (на автомобільному транспорті).

Успішно захистилися усі студенти групи Т22-1м. П’ятеро з них отримають диплом з відзнакою: Бірюкова Валерія, Дьогтєв Максим, Кузнецов Едуард  Орловський Ярослав та Хрипко Анастасія.

Під час оголошення повітряної тривоги, члени комісії та студенти-магістранти спускалися в укриття, але захисти не переривалися.

На особливу увагу заслуговує голова державної екзаменаційної комісії, директор логістичного підприємства ТОВ «Фортуна-Плюс», Недолужко Дмитро Валерійович, який задавав слушні питання, проявляв увагу та доброзичливість до студентів.

На захист у якості гостя був запрошений засновник логістичної компанії «Прайд» Косоногов Олексій Олександрович.

Досвід та практичні зауваження наших стейкхолдерів , без сумніву, мають дуже велику практичну цінність.

На захисті був присутній також наш випускник, а нині - старший державний інспектор митного поста «Ліски» Дніпровської митниці Держмитслужби Засуха Вадим Анатолійович.