Вітаємо з успішним захистом дисертацій та присудженням наукового ступеня доктора філософії наших аспірантів!

Упродовж останніх двох тижнів у разових спеціалізованих вчених радах Університету відбувся успішний захист двох дисертаційних досліджень аспірантів з різних спеціальностей. Дисертації, які захищалися аспірантами, на думку членів спеціалізованих рад, вирізнялися самостійним науковим підходом здобувачів, обґрунтованістю наукової новизни, й не лише теоретичним, але й прикладним, практичним значенням результатів.

Рішеннями разових спеціалізованих вчених рад було присуджено науковий ступінь доктора філософії таким аспірантам:

Сайгак Єлизаветі Леонідівні за спеціальністю 072 – Фінанси, банківська справа та страхування (дисертація на тему: «Формування фінансового потенціалу підприємства туристичної індустрії та сфери гостинності», науковий керівник – д.е.н., проф. Корнєєв М.В.); голова РСВР – д.е.н., доц. Юдіна О.І.;

Біліченко Анастасії Петрівні за спеціальністю 281 – Публічне управління та адміністрування (дисертація на тему: «Розвиток податкової системи України на засадах методології державного фінансового контролю в умовах цифровізації», науковий керівник – д.держ.упр., проф. Борисенко О.П.); голова РСВР – д.держ.упр., проф. Івашова Л.М..

 Щиро вітаємо аспірантів та їх наукових керівників із успішним захистом дисертацій. Ми стали ще на крок ближче до Перемоги!